Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vraciame sa do Rokfortu! Dumbledora čaká v prvom traileri pokračovania Fantastických zverov súboj s Grindelwaldom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do premiéry snímky Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny stále ostáva mnoho mesiacov. Štúdio Warner Bros. sa nás však snaží okúzliť už teraz.

Očakávané pokračovanie snímky Fantastické zvery a ich výskyt, ktoré tentokrát ponesie názov Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny, sa nám viacerými lákavými obrázkami a sľubnými informáciami začalo predstavovať ešte pred koncom natáčania.

Odvtedy už ale prešlo niekoľko mesiacov a my sme sa za celý ten čas dozvedeli iba minimum noviniek, nehovoriac o tom, že nových materiálov bolo asi ako šafranu. To sa však dneškom výrazne mení, pretože štúdio Warner Bros. konečne zverejnilo prvé skvelé zábery, a to prostredníctvom debutovej ukážky.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude odohrávať nejaký čas potom, čo temný čarodejník Gellert Grindelwald (Johnny Depp) naplnil svoj sľub z konca prvého filmu a utiekol z väzenia Magického kongresu Spojených štátov amerických, známeho pod skratkou MACUSA.

Grindelwald sa teda vydá na cestu po svete, aby na svoju stranu získal mnohých nasledovníkov a postaral sa o to, že čarodejníci čistej krvi prevezmú vládu nad všetkými nemagickými bytosťami.

Jedinú nádej pre čarodejnícky svet tak predstavuje Albus Dumbledore (Jude Law), ktorý je však v tomto časovom období oveľa mladším a ustarosteným mužom, než práve tým múdrym a rozmarným mágom, akého si pamätáme z filmov o Harrym Potterovi.

Dumbledore tak požiada o pomoc svojho bývalého študenta Newta Scamandera (Eddie Redmayne), ktorý súhlasí aj napriek tomu, že netuší, aké nebezpečenstvá ho vlastne čakajú.

Vraciame sa do Rokfortu! Dumbledora čaká v prvom traileri pokračovania Fantastických zverov súboj s Grindelwaldom
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Za réžiou stojí David Yates (Fantastic Beasts and Where to Find Them, posledné štyri filmy zo série Harry Potter), o scenár sa postarala knižná autorka J. K. Rowling a okrem vyššie spomínaných pánov sa vo filme objaví aj Katherine WaterstonAlison SudolDan FoglerEzra MillerZoë KravitzCarmen Ejogo, Claudia Kim či Callum Turner.

Premiéra snímky Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny je u nás naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na prvé zábery? Myslíte si, že pokračovanie dopadne po kvalitatívnej stránke lepšie než jednotka?

Vraciame sa do Rokfortu! Dumbledora čaká v prvom traileri pokračovania Fantastických zverov súboj s Grindelwaldom
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia