Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 23:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Snapchatu predal aplikáciu za 48 miliónov, ale neminul z nich ani cent. Aj s rodinou precestoval celý svet a dokonca na tom začal zarábať

TECH CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Garrett očividne vie, aké rozhodnutia treba urobiť v konkrétnych situáciách.

Možno si ešte matne spomínaš na Garretta, o ktorom sme na našom webe písali pred dvomi rokmi. Garrett Gee vtedy už začínal svoje cesty po svete a púšťal sa do života bez akýchkoľvek finančných starostí, čo mu zabezpečil predaj jeho aplikácie spoločnosti Snapchat. Ak si sa už stretol s obrázkom, na ktorom nájdeš logo Snapchatu spoločne s mnohými čiernymi bodkami po stranách fungujúcich ako QR kód, potom si využil práve vynález tohto muža.

Za aplikáciu mu vtedy Snapchat zaplatil 48 miliónov eur a on sa hneď nato rozhodol predať všetok svoj majetok a vydať sa s manželkou aj dvomi deťmi do sveta. Za majetok zinkasoval necelých 40-tisíc eur a po niekoľkých mesiacoch zistil, že mu peniaze až tak rýchlo neubúdajú.

Po pár rokoch sa už Garrett dostával na hranicu, pri ktorej by musel siahnuť na peniaze zarobené z obchodu so Snapchatom, ale osud to opäť zariadil inak.Vďaka zvyšujúcej sa popularite na Instagrame sa Garrettovi aj jeho sympatickej rodinke ozývalo čoraz viac značiek či hotelov s ponukami na spoluprácu, a tak pred príchodom do mínusu začal Garrett opätovne zarábať.

Odporúčané
Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy 12. apríla 2024, 11:30

Ani po štyroch rokoch od zisku závratných 48 miliónov eur teda zo zarobených peňazí Garrett neminul ani cent a dnes žije finančne nezávislý život s vedomím, že si pohodlne zarába na živobytie cestovaním a propagovaním značiek na Instagrame, zatiaľ čo mu na účtoch oddychuje obrovská čiastka. Ak ju pred štyrmi rokmi aj správne investoval, dnes je z nej ešte väčšia kopa peňazí a ak ich raz Garrett aj s rodinkou začnú míňať, tak skoro sa im to nepodarí.   

Domov
Zdieľať
Diskusia