Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 17:23
Čas čítania 0:00
Diana K

Technické vychytávky, ktoré niekedy potešia viac ako mejkap. S týmito darčekmi muži určite zabodujú

Uložiť Uložené

Ženy sú stále náročnejšie, aj čo sa týka technológií.

21. storočie so sebou prináša nielen nové pokroky v rôznych oblastiach, ale aj náročnejších ľudí. Hlavne ženy, ktoré si už nevystačia s tým, čo postačilo našim starým mamám. Preto sa obchodné reťazce rozhodli, že pre ne prichystajú nové vychytávky, ktoré skutočne vyčaria úsmev na ženskej tvári.

Poďme si teda predstaviť tieto parádne kúsky

Case – Mate Tough Waterfall je „sexy“ a veľmi zaujímavý obal na iPhone, ktorému sa ťažko odoláva. Má takzvanú vojenskú ochranu, čo znamená, že mobil ochráni pred akýmkoľvek silným nárazom. Aby toho nebolo málo, dokonca tento obal vytvára efekt, že sa v ňom nachádza trblietavý vodopád. Je určený predovšetkým na iPhone 6, iPhone 7 a iPhone 7 plus.

Ďalším skvelým kúskom je táto chlpatá prenosná nabíjačka s kapacitou 2000 mAh, ktorá vydrží nabíjať mobilné zariadenie celý deň. Navyše sa môže použiť aj ako kľúčenka na tašku, kde je skryté kompaktné zrkadielko.

Síce je skvelé držať v rukách smartfón a fotiť sa s ním, ale nič sa nevyrovná, keď si fotografie môžeme aj vytlačiť, zarámovať a mať tak večnú pamiatku. Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 8 je preto navrhnutý tak, aby automaticky fotografie aj vytlačil. Výhodou je, že sa jedná o malý prenosný foťáčik, ktorý sa jednoducho zapojí k mobilnému zariadeniu a nezaberá veľa miesta.

Poslednou, ale za to originálnou vychytávkou sú slúchadlá Bose QuietComfort 35 oNise. Tieto bezdrôtové slúchadlá na uši majú všetko to, čo potrebujeme vo svete hudby: aktívne potlačenie šumu, takže len kvalitná muzika, 20 hodín neustáleho prehrávania, pohodlné nosenie a luxusný dizajn.

Ktoré z toho by si si vybrala ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia