Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 15:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tom Hardy je Venom! Debutové zábery z očakávanej temnej komiksovky pôsobia mysteriózne a akčne zároveň

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Debutový trailer k očakávanému Venomovi je konečne tu!

Asi prvou skutočne výraznou informáciou ohľadom sfilmovania populárneho antihrdinu Venoma bola správa o obsadení hlavnej role charizmatickým Tomom Hardym. V danom bode si očakávaná komiksovka od Sony Pictures získala pozornosť fanúšikov po celom svete.

A i keď sa o finálnu verziu scenára postarala Kelly Marcel, ktorá stojí za veľmi kritizovaným Fifty Shades of Grey, veríme, že v prípade Venoma pôjde o úplne odlišnú kvalitatívnu úroveň. Navyše okrem nej na scenári pracoval aj Scott Rosenberg (Jumanji) a Jeff Pinkner (The Dark Tower).

Miesto traileru sme dostali teaser, kde Venoma vidíme ešte len ako prvotnú mimozemskú bytosť v nádobe. Spoznávame hlavne Hardyho v role Eddieho Brocka, jeho priateľku Anne (skvelá Michelle Williams) a celkovo sa pripravujeme na nastavenú atmosféru.

V snímke okrem Hardyho (Dunkirk, Mad Max: Fury Road) uvidíme hercov, ako Michelle Williams - postava Ann Weying (Manchester by the Sea), Scott Haze (Only the Brave), Jenny Slate (Gifted) a Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story). 

Uvidíme ale vo filme aj Toma Hollanda alias novodobého Spider-Mana? Samotný herec a producenti Kevin Feige a Amy Pascal tvrdia, že s postavou Spider-Mana určite nemáme rátať. A to dokonca ani v nejakej malej cameo role. V každom prípade ale nepovedali, že by sme na scéne nemohli zahliadnuť Petera Parkera bez jeho pavúčej uniformy, no nie? Nádej predsa umiera posledná. 

Od Venoma si sľubujeme veľa a ešte viac. Vzhľadom na R-kový rating samozrejme počítame aj s poriadne drsnými bojmi, v ktorých nebudú chýbať mnohé, deťom neprístupné zábery. A debutový trailer jasne naznačuje, že o tvrdú akciu vo filme nebude núdze. O réžiu sa postará Ruben Fleischer (Zombieland) a premiéru možno očakávať 5. októbra (říjen) 2018.


Tom Hardy je Venom! Debutové zábery z očakávanej temnej komiksovky pôsobia mysteriózne a akčne zároveň
Zdroj: Sony Pictures Releasing
Domov
Zdieľať
Diskusia