Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. februára 2018, 3:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Oskar Almássy

Westworld sa vracia! Štýlový trailer plný smrti a revolúcie ohlasuje štart 2. série na apríl 2018

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

HBO práve ukázalo poriadne krvavé zábery z 2. série Westworldu, ktorá začne už čo nevidieť.

Aj keď o druhej sérii hitu Westworld stále nemáme toľko informácií, koľko by sme si môžno priali, nič to nemení na skutočnosti, že nová ukážka patrila bezpochyby k tým najočakávanejším sľubovaným trailerom počas víkendového Super Bowlu.

Westworld sa vracia! Štýlový trailer plný smrti a revolúcie ohlasuje štart 2. série na apríl 2018
Zdroj: HBO/Entertainment Weekly

A veľkú zásluhu má na tom aj vynikajúca debutová séria, ktorej sme sa na obrazovkách známej americkej stanice HBO dočkali ešte v roku 2016. Jej pokračovanie nám bolo priblížené dnes počas Super Bowlu, a to štýlovým trailerom nižšie.

Ten prináša množstvo doposiaľ nevideného materiálu a naznačuje aj poriadnu dávku násilia, brutality aj napätia. Za pochodu variácie na Kanyeho Runaway sme sa navyše dozvedeli, že prvý z 10 nových dielov uvidíme už v nedeľu 22. apríla (dubna) 2018.

Čo ale vlastne o druhej sérii vieme? Nuž, karta sa v zábavnom parku obrátila a roboti si budú chcieť na brutálnych návštevníkoch vybiť svoju zlosť. Hromadné popravy, znásilnenia a mučenia sa tak návštevníkom poriadne vypomstia, pričom vo Westworlde nebude v bezpečí vôbec nikto. Navyše, tvorcovia Jonathan Nolan a Lisa Joy prezradili, že sa budú nadchádzajúce epizódy niesť v značne rozdielnom duchu.

Odporúčané
Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? 26. februára 2020, 18:36

Z hercov sa vráti Evan Rachel WoodThandie NewtonJeffrey WrightJames MarsdenBen BarnesEd HarrisJimmi Simpson a ďalší, ktorých doplnia aj nováčikovia, ako napríklad Gustaf SkarsgardBetty GabrielFares FaresKatia HerbersNeil JacksonJonathan Tucker či Hiroyuki Sanada.

Pre viac informácií o nových postavách a príbehu klikajte sem. Ako sa vám pozdáva nový trailer? Tešíte sa na druhú sériu?

Domov
Zdieľať
Diskusia