Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 16:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Porozpráva sa s tebou aj pomôže s umývaním riadu. Nová sexuálna bábika chce vyplniť dieru v životoch mnohých ľudí

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložiť Uložené

Čína zrejme našla riešenie na medzeru medzi pohlaviami.

V Číne sa čoraz viac prehlbuje medzera medzi pohlaviami, a tak mladí ľudia menej a menej vyhľadávajú sociálnu interakciu s opačným pohlavím, aby si spolu založili vzťahy či manželstvá. Ani moderné technológie tento problém nevedia vyriešiť, ale práve naopak, práve technológie ho čiastočne spôsobili. Na druhej strane, vďaka pokroku existuje aj riešenie v podobe sexuálnych bábik, ktoré vyhovujú mnohým mužom a uvedomuje si to aj čínsky výrobca Exdoll, ktorý pracuje na pokročilej verzii s názvom Xiaodie.

S cenovkou približne 4000 dolárov nejde o úplne najdostupnejšiu bábiku, ale cena hneď začne dávať zmysel, keď človek pochopí, že Exdoll do svojho nového výrobku implantoval rovno aj inteligentnú technológiu umožňujúcu bábike rozprávať či pripojiť sa na internet. Technológiu spoločnosť prirovnáva ku funkcionalite služieb ako Siri či Alexa, a tak môžeš svoju bábiku v budúcnosti napríklad napojiť na inteligentné kuchynské prístroje a nechať ju pomôcť ti s domácimi prácami.

Exdoll dokonca tvrdí, že v najbližšom roku budú bábiky schopné napodobňovať výrazy tváre, rozoznávať hlas svojich majiteľov a dokonca sledovať ľudí očami pri ich pohybe. Napriek tabu, ktoré ešte stále okolo sexuálnych bábik existuje, si výrobcovia myslia, že by ich výrobky mohli v budúcnosti slúžiť aj ako recepčné či zdravotnícke asistentky, keďže vďaka technológii budú vedieť aj udržiavať konverzáciu a špecializovať sa v konkrétnych oblastiach.

Odporúčané
Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul 17. apríla 2024, 9:30



Domov
Zdieľať
Diskusia