Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 16:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Stovky žien na internete pózujú nahé, aby protestovali proti vražde mladej Rusky. Bývalý frajer ju zabil kvôli provokatívnym fotkám

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Rusko začalo bojovať proti hlúpym štandardom.

Ruskom nedávno otriasla brutálna vražda mladej ženy, ktorú zabil jej vlastný bývalý priateľ. Iba 19-ročná Tatiana Strakhova zomrela po tom, čo ju jej rovnako starý bývalý frajer Artyom Iskhakov napadol a rovno znásilnil. Iskhakov najskôr zavraždil svoju bývalú frajerku, po čom ju ešte znásilnil aj po smrti a nakoniec sám spáchal samovraždu.

Aj keď o presných dôvodoch konania mladého muža môžeme iba polemizovať, na sociálnych sieťach sa objavili informácie o tom, že Tatiana svojho bývalého priateľa vyprovokovala tým, že na internet pridávala provokatívne a šteklivé fotografie. Namiesto nepochopiteľného súhlasu však ruskí užívatelia na sociálnych sieťach začali proti šíreniu podobných argumentov bojovať a stovky žien sa rovno rozhodli zapojiť do protestnej kampane tak, že na internet pridávajú svoje obnažené telá na fotografiách.

Popri fotografiách sa objavuje aj hashtag #NoReasonToKill, pomocou ktorého sa ľudia snažia ukázať, že pridávanie provokatívnych fotografií, odvážnejšie obliekanie či nezvyčajný imidž v žiadnom prípade nemôžu ospravedlniť vraždu či znásilnenie.

Příspěvek sdílel uživatel @idimsk,

Domov
Zdieľať
Diskusia