Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 11:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhá séria úspešného X-Men seriálu Legion dorazí už v priebehu apríla 2018. Bryan Singer bol z projektu definitívne odstránený

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

Obvinenia zo sexuálneho obťažovania si vyžiadali svoju daň, takže meno známeho režiséra už v spojitosti so seriálom viac neuvidíme.

Ako sme už spomínali v článku s potvrdením štvrtej série Farga, vyťažený tvorca Noah Hawley momentálne pilne pracuje nielen na celovečeráku o Doctorovi Doomovi, ale aj na očakávanej druhej sérii X-Men projektu s názvom Legion. Ten sa nám po prvýkrát predstavil ešte začiatkom minulého roka a svojím bizarným výletom do šialenej mysle ústredného hrdinu nás absolútne dostal, čo sme dali jasne najavo aj v našej nadšenej recenzii. No aj keď od potvrdenia druhej série ubehla už poriadne dlhá doba, informácií o samotnom príbehu máme stále len veľmi málo.

To sa síce dneškom nijako výrazne nezmení, potešíme vás ale novinkou ohľadom premiéry. Druhá séria sa totiž vráti už v priebehu apríla (dubna) 2018. Navyše, na pozícii výkonného producenta seriálu už viac nefiguruje známy režisér Bryan Singer, ktorého meno bolo v spojitosti so seriálom na jeho vlastnú žiadosť odstránené, a to kvôli niekoľkým obvineniam zo sexuálneho obťažovania z posledného obdobia. Ako sa vám páčila prvá séria Legion? A tešíte sa už na tú nadchádzajúcu?

Druhá séria úspešného X-Men seriálu Legion dorazí už v priebehu apríla 2018. Bryan Singer bol z projektu definitívne odstránený
Zdroj: FX Networks
Domov
Zdieľať
Diskusia