Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 20:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chystá sa ďalší megaobchod veľkých spoločností? Podľa niektorých informácií má Apple záujem odkúpiť Netflix

FILMY A SERIÁLY APPLE NETFLIX
Uložiť Uložené

Po tom, čo Disney kúpil Fox, by sme sa už ničomu nečudovali.

Po niekoľko miliardovom obchode, kedy Disney odkúpilo štúdio Fox (a ďalšie súčasti spoločnosti 21st Century Fox), sa začali rojiť správy o tom, že spoločnosť Apple by mohla odkúpiť Netflix. Podľa analytikov je možné, že Apple bude v budúcnosti investovať do podobných spoločností a streamovací gigant je na prvej priečke ich záujmu. Samozrejme, nemáme k dispozícii žiadne oficiálne stanoviská žiadnej zo spoločností, ale podľa portálu Business Insider je približne 40% šanca, že Apple Netflix tento rok kúpi.

Chystá sa ďalší megaobchod veľkých spoločností? Podľa niektorých informácií má Apple záujem odkúpiť Netflix
Zdroj: Netflix

Samotná spoločnosť Apple bude disponovať hotovosťou 252 miliárd dolárov, pričom miliardu sa chystá vraziť do tvorby vlastného obsahu. To však nie je všetko, pretože okrem Netflixu prichádzajú do hry aj iní hráči, menovite Disney, Electronic Arts či Tesla. Netflix však zo všetkých možností vyznieva najpravdepodobnejšie. Podľa magazínu Forbes je však podobný obchod dosť nepravdepodobný. Uvidíme teda, ako to celé napokon dopadne.

Domov
Zdieľať
Diskusia