Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 16:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Detailné fotografie? Ani zďaleka, umelcove kresby vyrážajú ľuďom dych svojou prepracovanosťou, vďaka ktorej je vidieť aj póry

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Talian Marco Grassi by svoj talent mohol rozdávať.

Mať talent na maľovanie a kreslenie už nie je v dnešnom svete ničím ojedinelým, lenže taliansky umelec Marco Grassi by ho mohol pokojne aj rozdávať. Každučké jeho dielo vyzerá, ako keby si na pomoc zavolal profesionálneho fotografa a potom na verejnosti iba predstieral, že sa o maľbu postaral on sám, pretože desiatky hodín v konečnom dôsledku znamenajú detaily, ktoré ľuďom vyrážajú dych. Marco o svojej tvorbe hovorí, že je veľmi rád, ak pomocou nej dokáže v ľuďoch vytvárať emócie a nútiť ich, aby sa zamysleli nad svojimi pocitmi.

Zároveň sa snaží skombinovať surrealizmus s obyčajnou realitou, pomocou čoho sa snaží skúmať ľudskú myseľ do väčších hlbín, ako dokážu len na prvý pohľad bežné fotografie. Grassi sa do svojich malieb pravidelne pokúša vkladať surreálne prvky ako rôzne tetovania či mozaiky, a zrejme aj preto ho na Instagrame sleduje viac ako 115-tisíc fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia