Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 15:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Všimli si ľudia v posilňovni, že dve modelky majú oblečenie iba namaľované na telách? Pokreslené postavy privádzali ľudí do rozpakov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stačia šikovné ruky a do posilňovne sa môžeš vybrať aj takmer nahý.

Volá sa Jen The Body Painter a vo videách využíva dlhoročné skúsenosti z toho, že ženám aj mužom skrášľuje telá obyčajnými farbami. Namiesto toho, aby museli ľudia nosiť oblečenie, Jen si ich postaví do svojho ateliéru a potom z nich v priebehu zopár hodín vytvorí to, čo práve potrebuje. V jednom zo svojich najnovších videí si na pomoc zavolala modelky Mariu a Sarah, ktoré súhlasili s výzvou, že si na seba oblečú výlučne miniatúrne nohavičky telovej farby a nenápadne si zakryjú bradavky, po čom sa spoločne vydajú do najbližšej posilňovne Planet Fitness.

Pôvodný plán znel tak, že po príchode do posilňovne len zistia, či ich vôbec prakticky takmer nahé pustia ku samotným strojom, ale pracovníčka si spočiatku vôbec nevšimla, že modelky nie sú oblečené a následne sa vyjadrila, že pokojne môžu vstúpiť, pretože v posilňovni nikoho za vzhľad či telo nesúdia. Modelky si tak na pár minút vyskúšali zacvičiť medzi nič netušiacimi ľuďmi a potom sa stali aj objektmi zopár zvedavých pohľadov. Ak preto máš vo svojom okolí zručného umelca, ktorý vie presvedčivo maľovať na telo, pokojne sa do posilňovne vyber nahý aj ty, ale dávaj si pozor na to, či je zakryté všetko tak, ako má byť.    

Domov
Zdieľať
Diskusia