Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. decembra 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Marek R.

LIDL sa môže pochváliť jedným z najlepších vín na svete. Zaplatíš zaň len okolo osem eur

ZAUJÍMAVOSTI VÍNO
Uložiť Uložené

Milovníci vína si prídu na svoje.

V obchodnom reťazci LIDL sa aj na Slovensku dajú kúpiť zaujímavé produkty, ktoré by si v iných prevádzkach nenašiel, ale Briti to majú v tomto smere ešte o niečo lepšie. V lete tohto roka sa totiž britské pobočky LIDLu mohli pochváliť tým, že predávajú jedno z najlepších šumivých vín na svete za smiešne peniaze. Šampanské s názvom Crémant de Bourgogne Blanc NV získalo na medzinarodnej súťaži International Wine & Spirits Competition ocenenie „Silver Outstanding“, čo ho radí medzi najlepšie šumivé vína na celom svete. 

Odvtedy prešlo niekoľko mesiacov, no LIDL boduje aj v tomto období. A opäť si na svoje prídu milovníci vína, keďže britské pobočky majú v ponuke opäť jeden veľký a hlavne lacný klenot. Víno s názvom Fortezza Dei Colli Chianti Classico Riserva bodovalo na súťaži International Wine Challenge, odkiaľ si odnieslo jednu zo štrnástich medailí kvality. A cena? Iba okolo 8 eur. No nekúp to.

LIDL sa môže pochváliť jedným z najlepších vín na svete. Zaplatíš zaň len okolo osem eur
Zdroj: LIDL
Domov
Zdieľať
Diskusia