Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 12:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Edgar Wright sa chystá napísať scenár k dvojke Baby Drivera. Chopí sa aj réžie?

FILMY A SERIÁLY EDGAR WRIGHT
Uložiť Uložené

Energickej hitovke tohto leta svitá nádej na druhý diel.

Hudobná krimi komédia Baby Driver od Edgara Wrighta sa stala najmä za veľkou mlákou hitom tohto leta. Kritici tlieskali, diváci boli tiež spokojní a film slušne zarobil. Dokonca si brúsi zuby aj na nejaké tie oscarové nominácie. Wright sa už v minulosti vyjadril, že sa potenciálnemu sequelu nebráni. Podľa najnovších správ už Wright rokuje so štúdiom a je odhodlaný k dvojke Baby Drivera napísať scenár.

Edgar Wright sa chystá napísať scenár k dvojke Baby Drivera. Chopí sa aj réžie?
Zdroj: Sony Pictures/TriStar

Dúfam, že sa mi podarí minimálne napísať scenár,“ povedal Wright. „Mám strašne veľa nápadov. Ale či to bude môj ďalší film, to neviem. Myslím, že skôr nie. Mám viacero rozpracovaných projektov a tiež niekoľko nových nápadov. Po uvedení Baby Drivera som tiež dostal viacero zaujímavých ponúk. Chcel by som sa vrátiť veľmi skoro, keďže medzi The World's End a Baby Driverom boli štyri roky. Nechcem, aby to znova trvalo tak dlho. Rád by som natočil ďalší film v horizonte dvoch rokov.

Je pravdou, že Wright nikdy k žiadnemu svojmu filmu nenakrútil regulérny sequel. Máme tu pravdaže známu Cornetto trilógiu (Shaun of the Dead, Hot Fuzz a The World's End) s rovnakými hlavnými hercami, Nickom Frostom a Simonom Peggom, nejde však o skutočné pokračovania v pravom slova zmysle. Podľa Wrightových slov môžeme povedať, že bude pracovať minimálne na scenári, takže pokiaľ by nemal čas na réžiu, mohlo by štúdio Sony zohnať niekoho iného. Necháme sa prekvapiť. Prijali by ste v kinách pokračovanie Baby Drivera?

Edgar Wright sa chystá napísať scenár k dvojke Baby Drivera. Chopí sa aj réžie?
Zdroj: Sony Pictures/TriStar
Domov
Zdieľať
Diskusia