Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017 o 18:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Užívatelia nových iPhonov majú zase problém. Perfektný fotoaparát odmieta správne fungovať v chladnom počasí

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Spoločnosť Apple sa musí venovať novým komplikáciám.

Väčšina nových zariadení trpí menšími či väčšími chybami a momentálne to vyzerá, že nové iPhony od nich nebudú mať tak skoro pokoj. Už pred pár týždňami musela spoločnosť Apple riešiť problémy s nedostatočnými reakciami svojich zariadení v chladnom počasí a zima očividne neprestáva inžinierom z Kalifornie robiť vrásky na tvári, pretože desiatky užívateľov hlásia nový problém.

Napriek predošlej aktualizácii, ktorá mala vyriešiť komplikácie s reakciami v chladnom počasí, užívatelia pri teplotách pod 4 stupne Celzia najnovšie zažívajú nefunkčnosť blesku a jednotlivých diód. Aj keď v aplikácii Svietidlo všetky diódy fungujú bezchybne, pri snahe o fotografovanie už blesk užívateľom funguje len čiastočne alebo nefunguje vôbec. Sťažnosti sa objavili aj na oficiálnom fóre spoločnosti Apple, ale ľudia hľadajú odpovede na svoje otázky aj na portáli Reddit, lenže zatiaľ stále nie je jasné, čo konkrétne za problémom stojí, pretože na oficiálne vyjadrenie sa ešte čaká a niektorí užívatelia zažívali problémy aj po tom, čo si nechali vymeniť celé zariadenie či len modul fotoaparátu.

Odporúčané
Plánuješ si kúpiť nový iPhone 16? Bez týchto vecí ho radšej nepoužívaj Plánuješ si kúpiť nový iPhone 16? Bez týchto vecí ho radšej nepoužívaj 10. septembra 2024 o 6:00


Uvidíme, či pôjde čisto len o softvérový problém alebo bude chyba priamo v hardvéri, pretože ak by sa potvrdila druhá možnosť, Apple by malo na krku poriadne komplikácie a veľké množstvo nespoľahlivých zariadení. Chyba sa objavuje nielen na najnovšom iPhone X, ale aj na skôr vydanej verzii 8 a 8 Plus, takže najnovšie zariadenia utrpeli najviac. Už v minulosti sa pritom objavili problémy pri používaní Apple zariadení v chladnom počasí, ale fotoaparát ešte takto výrazne netrpel.


Domov
Zdieľať
Diskusia