Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Fanúšikovský film o Voldemortovi bude plný atraktívnych súbojov a odhalí nám premenu študenta na postrach čarodejníckeho sveta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom Voldemort: Origins of the Heir vyzerá mimoriadne lákavo aj v najnovšej oficiálnej ukážke. Navyše, konečne poznáme aj dátum premiéry.

S fanúšikovským filmom Voldemort: Origins of the Heir, ktorého príbeh sa bude odohrávať pred obľúbenou ságou o Harrym Potterovi, ste na našom webe už naraziť mohli. Od posledného traileru ale ubehlo už niekoľko mesiacov, takže bolo iba otázkou času, kedy uvidíme nejaký ďalší. A ten teraz skutočne dorazil, pričom so sebou priniesol aj očakávaný dátum premiéry. Čo sa samotného príbehu týka, ten nám rozpovie príbeh Toma Riddlea, ktorého neskôr celý čarodejnícky svet poznal pod menom Lord Voldemort.

Vo filme sa tak dozvieme, aké udalosti predchádzali jeho premene na zlého čarodejníka a aký bol jeho život či štúdium na Rokforte. Podľa slov tvorcov totiž ostáva mnoho otázok nezodpovedaných, takže sa na ne už onedlho pokúsia odpovedať. Projekt bol spočiatku financovaný prostredníctvom crowdfundingu, do situácie sa však vložilo štúdio Warner Bros. a vznikol spor ohľadom autorských práv. Zo snímky sa teda stal neziskový projekt. Stoja za ním Gianmaria Pezzato Stefano Prestia, no a herecky sa predstavia neznáme mená, ako napríklad Stefano Rossi, Mitchell Thornton, Davide Ellena, Maddalena Orcali či Aurora Moroni. Na YouTube bude snímka dostupná od 13. januára (ledna) 2018. Dáte jej šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia