Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 12:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Johnny Depp dostal rolu Gellerta Grindelwalda aj napriek protestom mnohých ľudí. Ako jeho obsadenie obhajuje režisér Fantastických zverov?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

David Yates v jednom zo svojich nedávnych rozhovor prezradil, ako sa mu pracuje s Johnnym Deppom a prečo mu vlastne úlohu Grindelwalda ponechal, keď boli mnohí proti.

Bohatá hollywoodska kariéra Johnnyho Deppa trvá už niekoľko dlhých desaťročí. Počas nich sa zo začínajúceho mladíka (A Nightmare on Elm Street, Cry-Baby) stal skúsený herec s vážnejšími úlohami (Edward Scissorhands, Fear and Loathing in Las Vegas), ktorý sa s príchodom série Pirates of the Caribbean nebránil ani prepáleným či hlúpučkým postavám. Keď sa však objavili správy o jeho obsadení do filmu Fantastic Beasts and Where to Find Them, zdvihla aj istá vlna kontroverzie.

Johnny Depp dostal rolu Gellerta Grindelwalda aj napriek protestom mnohých ľudí. Ako jeho obsadenie obhajuje režisér Fantastických zverov?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Depp bol totiž v tom čase obvinený svojou exmanželkou Amber Heard z fyzického násilia, takže mnohí ľudia sa jednoducho dožadovali jeho preobsadenia. Ako nám už ale potvrdila aj oficiálna fotografia z pokračovania Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, tvárou záporáka Gellerta Grindelwalda ostáva aj naďalej Johnny. Ako sa ale k celej situácii okolo Deppa vyjadril režisér David Yates, to už zistíte z jeho slov v odstavci nižšie.

Úprimne povedané, momentálne vo svete prevláda obdobie, kedy sú ľudia obviňovaní z rôznych dôvodov viacerými obeťami, čo je obmedzujúce a zároveň desivé. V prípade Johnnyho sa zdá, že išlo iba o jednu takúto osobu. Ja vám však môžem povedať iba o mužovi, ktorého vídam každý deň. Je plný slušnosti a láskavosti, a to je všetko, čo vidím. A nech už sa v súvislosti s jeho menom objavilo akékoľvek obvinenie, rozhodne sa nezhoduje s tým druhom ľudskej bytosti, s ktorou som pracoval.

Johnny Depp dostal rolu Gellerta Grindelwalda aj napriek protestom mnohých ľudí. Ako jeho obsadenie obhajuje režisér Fantastických zverov?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Yates je teda s Johnnym nadmieru spokojný a nemá najmenší dôvod preobsadzovať ho, takže to bude práve on, kto sa v najbližších sequeloch postará o terorizovanie čarodejníckeho sveta. Aký je váš názor na Deppa v úlohe Grindelwalda? Ste s ním zatiaľ spokojní, alebo vám na pohľad príliš nesedí? Určite sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch. My v závere už iba dodáme, že premiéry Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald by sme sa u nás mali dočkať 15. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o obsadení či samotnom príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia