Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2017, 11:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér kontroverznej homosexuálnej drámy chystá mysterióznu kriminálku s Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Williams a Benedictom Cumberbatchom

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

O scenár sa postará autor Spojencov či seriálu Taboo.

Taliansky režisér Luca Guadagnino momentálne zbiera chválu zo všetkých strán za svoju romantickú drámu Call Me by Your Name a na budúci rok by nám mal doručiť aj remake hororu Suspiria z roku 1977. Jeho ďalším projektom by však následne mala byť snímka Let It Fall Back (predtým aj pod názvom Rio).

Režisér kontroverznej homosexuálnej drámy chystá mysterióznu kriminálku s Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Williams a Benedictom Cumberbatchom
Zdroj: New Line Cinema/The Weinstein Company

Príbeh sa bude točiť okolo finančného reportéra, ktorý odcestuje do Rio de Janeira, aby navštívil bohatého priateľa. Ocitne sa však uprostred bizarného plánu, ktorého cieľom je sfalšovanie priateľovej smrti. Účasť už prisľúbili Benedict Cumberbatch a Jake Gyllenhaal. K tým by sa mala pridať aj Michelle Williams. Na scenári pracuje Steven Knight (Spojenci, Taboo) a Gyllenhaal a Cumberbatch sa budú podieľať aj ako producenti.

Domov
Zdieľať
Diskusia