Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 8:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

The Rock bojuje v nadupanom traileri pre akčňák Rampage so zmutovanou gorilou, vlkom a aligátorom, ktoré majú zálusk zničiť celý svet

FILMY A SERIÁLY RAMPAGE
Uložiť Uložené

The Rock nedá svojim nepriateľom šancu!

Ešte predvčerom sme k vám priniesli viac ako desať nových fotografií z natáčania akčného Rampage a dnes sa konečne pozrieme na jeho debutový trailer. Dej filmu budeme sledovať z pohľadu Davisa Okoyea (Dwayne Johnson), šéfa špeciálnej jednotky bojujúcej proti pytliakom. Na jeho púti sa zoznámi s gorilou menom George, ktorú neskôr unesú. Keď sa však genetický experiment na jeho priateľovi pokazí, neškodné zviera je zmenené na obrovské zúrivé monštrum. A aby toho nebolo málo, zdá sa, že podobným spôsobom boli "vylepšení" aj ďalší nebezpeční predátori. 

Za réžiou filmu stojí Brad Peyton a na scenári sa podieľali Ryan Engle, Carlton Cuse či Ryan Condal.  V hlavnej úlohe sa divákom predstaví Dwayne "The Rock" Johnson a vo vedľajších rolách uvidíme hercov, ako Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Joe Manganiello, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid a Matt Gerald. Premiéra je stanovená na 20. apríla (duben) 2018. Čo vravíte na prvý trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia