Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 16:48
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Barbie oblečenú v hidžábe si môžeš kúpiť už čoskoro. Mattel sa inšpiroval odvážnou moslimskou šermiarkou

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE HRAČKA ISLAM
Uložiť Uložené

Oficiálny výrobok Barbie sa dočká ďalšej postavičky.

Do predaja prichádza nová edícia bábik Barbie! Tentokrát však nepôjde o príťažlivú blondínu s pozoruhodnými mierami. Výrobca Mattel oznámil, že do predaja príde úplne nová séria bábik inšpirovaná americkou šermiarkou Ibithajou Mumammadovou, ktorá sa zúčastnila minuloročnej olympiády oblečená v hidžábe (tmavá šatke zahaľujúca vlasy, poprsie a krk) ako prvá Američanka vôbec pod piatimi kruhmi. V Riu následne získala bronzovú medailu. Predaj bude fungovať len po internete, a to už počas najbližšej jesene. Plastová Ibithaja je súčasťou špeciálnej kolekcie od Mattel menom Barbie Shero, ktorou sa výrobca snaží ukázať poctu, uznanie a obdiv každej žene, ktorá prekračuje a posúva všetky hranice.


Odporúčané
Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) 20. júla 2023, 9:00


Domov
Zdieľať
Diskusia