Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017 o 19:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Oscarový Kevin Spacey je obvinený z ďalšieho sexuálneho napadnutia. Produkcia poslednej série House of Cards je oficiálne pozastavená

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Čo sa to v tom Hollywoode vlastne deje?

Všetci verní fanúšikovia talentovaného Spaceyho musia byť posledné dni skutočne nemilo prekvapení. Najprv sa k nám dostane informácia o hercovom údajnom sexuálnom obťažovaní a ukončení úspešného seriálu House of Cards, no a dnešným dňom sa už iba prilieva olej do ohňa. Anthony Rapp nebol zjavne poslednou Spaceyho "obeťou". S pravdou vyšiel na svetlo aj filmár Tony Montana (nevravíme o Tonym z kultového Scarface), ktorého podľa jeho slov Spacey sexuálne obťažoval. Ďalšia neblahá príhoda sa údajne odohrala v bližšie nemenovanom bare v roku 2003. Spacey mal za Montanom prísť v nadmerne podguráženom stave, pričom filmára chytil okolo ramien, následne mu navrhol, aby s ním z podniku odišiel a z celej sily ho chytil za rozkrok. O tejto šokujúcej udalosti, po ktorej napadnutý filmár pol roka trpel posttramatickou stresovou poruchou, doposiaľ povedal iba svojmu terapeutovi.

Produkčné spoločnosti Media Rights Capital a Netflix sa po kontroverzných obvineniach navyše rozhodli pozastaviť produkciu šiestej série House of Cards. Posledná séria sa k nám mala pôvodne dostať približne niekedy v polovici budúceho roku, ale po daných obvineniach sa jej s veľkou pravdepodobnosťou dočkáme o čosi neskôr. Netflix však poslednou sériou House of Cards nedáva seriálu svoje definitívne zbohom, pretože zvažuje viaceré možné spin-offy. Samozrejme, v žiadnom z nich už nepočíta s postavou Franka Underwooda (Kevin Spacey), no podľa všetkého by sme sa mohli dočkať príbehovej línie s charizmatickým Dougom Stamperom (Michael Kelly). Aspoň nejaká potešujúca správa na záver, čo poviete?

Oscarový Kevin Spacey je obvinený z ďalšieho sexuálneho napadnutia. Produkcia poslednej série House of Cards je oficiálne pozastavená
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia