Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017, 2:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ash vs. Evil Dead nezabúda, čo na ňom fanúšikovia a diváci milujú. Prvý trailer pre 3. sériu je plný groteskného hororu a množstva krvi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štýlový seriál dorazí začiatkom budúceho roka.

Sympatická hororová komédia Ash vs. Evil Dead sa budúci rok vráti vo svojej tretej sérii. Sarkastický týpek Ash s motorovou pílou namiesto ruky bude v pokračovaní čeliť nielen temným silám, ale aj svojej dlho stratenej dcére. Opäť sa samozrejme vráti Bruce Campbell, ktorého ďalej doplnia Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Michelle Hurd a Lucy Lawless. Samotný "otec" celej Evil Dead ságy, Sam Raimi, zrežíruje pilotnú epizódu a stále dohliada ako výkonný producent. Aj trailer na tretiu sériu dokazuje, že fanúšikovia opäť dostanú slušnú porciu krvi, nahoty a čierneho humoru. Nové časti si premiéru odbijú 25. februára (únor) 2018. Sledujete Ash vs. Evil Dead? Tešíte sa na tretiu sériu?

Domov
Zdieľať
Diskusia