Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na eBayi nakúpila pofidérne skrášľujúce produkty. Bandáž proti dvojitej brade či zoštíhľovač nosa sľubujú dokonalú krásu

ZAUJÍMAVOSTI KRÁSA
Uložiť Uložené

Evija Laivina už mala podobných prístrojov dosť, tak sa rozhodla všetky zakúpiť a ukázať svetu, že za nič nestoja.

Určite vieš, že na internete striehne naozaj mnoho reklám a nie všetky z nich sa ti snažia predať legitímne produkty. Jedna z najčastejších kategórií otravných produktov sú zariadenia či prípravky slúžiace na skrášlenie či vylepšenie vlastného tela. Či už ide o prášky na zväčšenie prirodzenia alebo "zázračné" prípravky na chudnutie. Aktivistka Evija Laivina je však podobnými produktami pobúrená a aj keby neboli pochybné, považuje ich za nástroje na idealizáciu a objektivizáciu ľudského tela. Rozhodla sa tak svoje názory prezentovať celému svetu skvelou kampaňou Beauty Warriors, ktorá pozostáva z jej návštevy internetového trhoviska eBay, kde nakúpila všetky pofidérne produkty tejto kategórie, z čoho vznikla naozaj vydarená kolekcia fotiek upozorňujúca na tie najbizarnejšie výrobky.

Látkové masky proti vráskam

Zoštíhľovač ľudskej tváre, autorkin najobľúbenejší

Šablóna na rast obočia

Pravítko na meranie proporcií tváre

Zužovače nosa

Zariadenie, ktoré ťa naučí krásny úsmev

Zväčšenie pier aj bez vpichov

Maličký masážny prístroj určený na tvár

Bandáž na tvár

Bandáže bojujúce proti dvojitej brade

Ako bojovať proti spadnutým viečkam

Domov
Zdieľať
Diskusia