Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 2:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Natočí Taika Waititi aj Thora 4? Marvel s ním túži znova spolupracovať, možno to však už bude so ženskou verziou Thora

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem toho máme k dispozícii aj nový televízny spot a obrázky z filmu.

Thor: Ragnarok sa ešte len má dostať do kín po celom svete. Česi majú to šťastie a snímku môžu vidieť v kinách už dnes, Slovensko a ostatné krajiny si však počkajú do 2. novembra. Prečo to tak je sa dozviete už čoskoro, keďže pre vás ohľadom tejto problematiky pripravujeme článok. Dovtedy vedzte, že ak hľadáte v kinách komédiu s obľúbenými postavami, nejakou tou akciou a hlavne nahláškovanú vesmírnu jazdu, z tretieho Thora budete nadšení. Našu recenziu si budete môcť prečítať ešte pred premiérou. 

Dovtedy vás však ešte nalákame vyjadreniami režiséra Taiku Waititiho. Ten prehlásil, že túži natočiť ďalšieho Thora, čo by z asgardského boha robilo jedinú postavu v MCU, ktorá sa dočká aj svojho 4. vlastného filmu. Momentálne sú na troch filmoch Iron Man, Thor a sčasti aj Captain America, aj keď to bolo skôr o niečom inom. A aj keď Marvel stále nemá s Thorom oficiálne zverejnené plány po Avengers 4, môžeme predpokladať, že ak bude mať Chris Hemsworth chuť pokračovať a Ragnarok v kinách zarobí, tá štvorka je celkom reálna. Chris si navyše spoluprácu s Waititim pochvaľoval a sám prehlásil, že sa počas natáčania cítil, akoby hral úplne inú postavu, po čom vlastne túžil, keďže sa mu rola tak trochu zunovala. O budúcnosti postavy vás, samozrejme, budeme informovať.

Nový televízny spot  s pár doteraz nevideným zábermi

Taktiež sa môže stať, že sa aj v MCU dočkáme ženskej verzie Thora, aj keď to by nechcel asi nikto. Pokojne sa ňou môže stať Valkyrie (Tessa Thompson), ktorú za jej výkon a postavy chvália po celom internete a sama túži po tom, aby Marvel natočil ženskú tímovku. Mimochodom, Tessa si myslí, že Valkyrie je tak trochu bisexuálka, čo by z nej robilo prvú postavu z LBGT komunity, ktorej prítomnosť nám Kevin Feige sľuboval už pred rokmi. Už teraz je však isté, že Waititi niečo pre Marvel v budúcnosti natočí, hoci, ako sám hovorí, chce len Thora. S hercami si nesmierne sadol a priznal, že ostatné postavy v MCU ho ani tak veľmi nezaujímajú. 

V galérii vás čaká spŕška nových obrázkov. Zájdete na Thora do kina? Čakať už musíte len týždeň.

Domov
Zdieľať
Diskusia