Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 15:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

James Corden si tentokrát do svojej show pozval Usaina Bolta. Športovec komika porazil snáď v každej možnej disciplíne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Corden si to chcel rozdať s najrýchlejším bežcom sveta. Nedopadlo to dobre.

Komik a moderátor James Corden je jednou z najobľúbenejších zahraničných celebrít na Slovensku a so svojou pravidelnou dávkou zábavy sa opäť vracia. Určite tušíš, že James uvádza svoju perfektnú a mimoriadne populárnu Late Late Show na televíznej stanici CBS, kde prináša originálny a zaujímavo podaný obsah pre svojich divákov. James je známy tým, že sa vyhýba smutným témam, no aj keď do nejakej nebodaj zabŕdne, vždy sa dokáže pozrieť na tú pozitívnu stránku a každému tak vyčarí úsmev na tvári.

Toto však nebol ten prípad, pretože si James Corden do Late Late Show pozval dlho očakávaného hosťa. Hviezdou večera sa stal Usain Bolt a ak ťa zaujíma dôvod tejto voľby, Corden jednoducho nemohol zniesť, že je Bolt tak dobrý v obrovskej škále športov. Rozhodol sa ho tak vyzvať na osobný súboj v poriadne veľkom množstve disciplín a ako sa vo vtipnom skeči dozvieš, pre obľúbeného komika to vôbec nedopadlo dobre.

Domov
Zdieľať
Diskusia