Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 3:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

King Kong, Godzilla a Cigánska hrozba na jednom bojisku? Diskusie o filmovom spojení medzi týmito monštrami už padli

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slovami klasika: Ježíš maria to je bordel...

Každému z nás už predsa niečo podobné napadlo. Možno by sa na to skutočne chodilo v húfoch, keďže každý z týchto svetov sa čoskoro rozšíri a všetkým by sa celkom hodili väčšie tržby. A o čom že to je reč? Nuž, ak ste nečítali nadpis, vedzte, že v hollywoodskych štúdiách už padla reč ohľadom crossoveru medzi svetmi Pacific Rim, King Konga a Godzilly. Poslední dvaja menovaní žijú v tom istom svete, takže je to vlastne crossover medzi svetmi dvoma. A keďže sa v dimenzii Pacific Rim nachádzajú rôzne teleporty a vstupy do iných dimenzií, ani by nebolo náročné vysvetliť to divákom. Nie že by to vlastne potrebovali, išlo by predsa o jednu z najklasickejších popcornoviek v pravom slova zmysle. 

Na otázku ohľadom crossoveru týchto svetov jedného z reportérov Collideru odpovedal režisér Steven S. DeKnight nasledovne: „Nepovedal by som, že nájdete nejaký easter egg, ale rozhodne sme sa na túto tému už mnohokrát bavili. Pozrite, myslím, že by bolo úžasné, keby sa svet Pacific Rim pripojil k Legendary Monster’s Universe (nepliesť si to s Universal Monster Universe - Dracula, Múmia a tak ďalej, pozn. red.), príde mi to ako prirodzený krok dopredu. Súčasťou plánov o tom, čo by sa dialo po treťom filme (zo série Pacific Rim, pozn. red.) bol aj možný crossover. Tá možnosť tu proste je. Zďaleka to nie je nič isté, je to maximálne teoretická možnosť, ale ako fanúšik by som to veľmi rád videl.“

King Kong, Godzilla a Cigánska hrozba na jednom bojisku? Diskusie o filmovom spojení medzi týmito monštrami už padli

Môžeme teda predpokladať, že ak bude nejaký crossover skutočne v pláne, dočkáme sa ho jedine v prípade, že nasledujúce Monsters filmy neprepadnú a taktiež, že sa tým smerom vlastne tvorcovia rozhodnú ísť a vlastníci filmových práv nebudú robiť problémy (a taktiež to nebude skôr ako o 6 rokov). Nakoniec, Legendary už spojilo Warner s Universalom, aby sa mohla natočiť snímka Godzilla versus King Kong, keďže práva na opičiaka vlastnilo Universal. Ťažko povedať, ako sa delili zisky, no Universal to celé určite nerobil zadarmo. A keďže bude Universal distribuovať aj Pacific Rim Uprising, zrejme sú otvorení možnosti pridať ho do sveta monštier. Ak by to malo nakopnúť tržby, v Hollywoode je každému u prdele, čo sa pre to bude musieť spraviť. Aký na to máte názor vy? Želali by ste si o pár rokov vidieť Jaegerov bojovať proti King Kongovi a spol.?

Domov
Zdieľať
Diskusia