Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 14:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Očakávaný film Mečiar si už zajtra budeš môcť pozrieť v televízii. Otec národa sa večer objaví na obrazovkách HBO

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vladimír Mečiar hviezdi v najnovšom dokumentárnom filme.

Obrovský úspech slovenského filmu Únos o neslávnom slede udalostí z našej minulosti spôsobil opätovný záujem o činy zo slovenskej politickej scény. Najnovším prírastkom do zbierky pozoruhodných filmov a dokumentov sa stal film Mečiar, ktorý si včera 12. októbra odbil svoju oficiálnu premiéru, ale ak nebudeš mať príležitosť zájsť do kina, televízia HBO má pre teba príjemné prekvapenie. Vďaka tomu, že HBO Europe bolo koprodukčným partnerom filmu, si ho budeš môcť pozrieť už zajtra, v sobotu 14.10., o 20:00 na HBO, ale aj rámci služby HBO Go.

Režisérka filmu Tereza Nvotová sa na margo svojho počinu vyjadrila, že jej zámerom nikdy nebola objektivita, ale pohľad do minulosti naplnenej kultom osobnosti nášho vtedajšieho premiéra. Vladimír Mečiar sa vo filme objavuje aj na exkluzívnych záberoch z jeho vily, kam Nvotovú pustil a odpovedal na jej otázky, avšak v reakcii na film sa nedávno vyjadril, že naň v komerčnej podobe nikdy nedal súhlas. Ak ťa teda zaujíma slovenská politická scéna a fenomén Vladimíra Mečiara, ktorý v srdci nosia babky demokratky až dodnes, potom investuj do lístka do kina, alebo si len zajtra doma urob pukance a zapni HBO.

Domov
Zdieľať
Diskusia