Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ak sa vo vzťahu cítiš uvoľnene, rozpadávajú sa mnohé bariéry. Vtipné ilustrácie zobrazujú, ako sa prejavuje láskavá prirodzenosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vo vzťahu sa rýchlo strácajú zábrany.

Človek po vstupe do vzťahu čoskoro začne strácať zábrany a nemusí sa zbytočne kontrolovať, a tak sa potom dostáva do roztomilých, ale často aj nechutných situácií. Zo svojho ľúbostného života čerpá inšpiráciu aj kalifornská ilustrátorka Mary Park, ktorá si vytvorila vlastnú virtuálnu osobnosť s menom Murrz a prostredníctvom nej zobrazuje dokonalú a trochu otravnú frajerku.

Ľudia vo vzťahoch sa postupne prispôsobia a zvyknú si na toho druhého natoľko, že si neváhajú uľaviť či otravovať ho v akejkoľvek situácii len preto, aby dostal jedno kratučké objatie. Svoj ilustrátorský projekt založila len v júni, takže nemala ešte dlho času na nazbieranie miliónov fanúšikov, ale jej roztomilé obrázky v súčasnosti sleduje už 70-tisíc ľudí a ich počet bude v budúcnosti zrejme iba pribúdať.

Domov
Zdieľať
Diskusia