Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 12:52
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Modernou dýchajúci byt s centrom Bratislavy za chrbtom. Mladí ľudia sú nároční, ale vkus im nechýba

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Komfortný loft s precíznym remeselným spracovaním.

Projekt vznikol v bratislavskom ateliéri Pantograph. Návrh interiéru bytu na Strážnickej ulici zohľadňuje potreby klienta - mladého bezdetného páru

Architekti pohyblivými stenami vytvorili zaujímavý loft s množstvom prekvapivých riešení. Sklápanie, posúvanie, spúšťanie, skrývanie... modifikujú účel čistého priestoru zjednoteného prírodným materiálom a nadštandardným remeselným detailom.

Nároční klienti si vyžiadali použitie kvalitných prírodných materiálov a sofistikované výtvarné spracovanie. Precízna práca s drevom, premyslený detail, striedma farebnosť a konzervatíno/moderný, nadčasový design sú spoločnými menovateľmi všetkých priestorov.

Rovnováha účelnosti a dômyselnej prepracovanosti vytvárajú útulný interiér. Akceptovateľný širokým spektrom používateľov. Súčasné riešenie, ktoré sa bude páčiť širokému spektru ľudí. Dokonca aj tým konzervatívnejším, ktorí nemajú radi nové, trendové riešenia. 

Priestor na úvod názorne predstaví nasledujúce video (potom fotogaléria kľúčových vnútorných priestorov).

Viac podobných článkov nájdete na Archinfo.sk.”

Autori: Ing. arch. Tomáš Auxt, Ing. arch. Miroslav Hrušovský, Ing. arch. Peter Kožuško, Ing. arch. Linda Hrušovská, Ing. arch. Viktória Kyjovská & Romana Klimeková

Spolupráca: Romana Klimeková (Dekorácie a interiérové prvky - Decorus design)

Podlažná plocha: 115 metrov štvorcových

Návrh & realizácia: 2016 / 2016-2017

Viac podobných článkov nájdete na Archinfo.sk.”

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia