Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2017, 8:16
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Štvrté pokračovanie Mužov v čiernom pozná scenáristov aj dátum premiéry. Vrátia sa aj Will Smith a Tommy Lee Jones?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak ste sa však tešili na crossover s Jump Street, ostanete sklamaní.

Séria o Mužoch v čiernom patrí medzi najobľúbenejšie počiny žánru sci-fi. Jej fanúšikov však čaká sklamanie, pretože nepôjde o údajný crossover filmov Men in Black a 21 Jump Street s názvom MIB 23, ktorý sme pôvodne mali dostať. O to viac zamrzí fakt, že sa v ňom neobjaví ikonická dvojica z predošlej trilógie, a teda Will Smith a Tommy Lee Jones.  

Prvý diel Mužov v čiernom vyšiel presne pred 20 rokmi, a teda v roku 1997. S réžiou Barryho Sonnenfelda (The Addams Family, Muži v čiernom 1,2,3), hudbou Dannyho Elfmana a ústrednou dvojicou v podaní Smitha a Lee Jonesa sa tomuto komediálnemu sci-fi podarilo celosvetovo preraziť. Nasvedčuje tomu aj zárobok 250 miliónov dolárov, pričom budget bol iba približne 90 miliónov. O päť rokov neskôr nasledoval sequel alias Men in Black II, ktorý však bol pre mnohých divákov sklamaním. Sériu zachránila vydarená tretia časť z roku 2012 s názvom Men in Black III, kde sa cestovalo v čase do roku 1969.

Štvrté pokračovanie Mužov v čiernom pozná scenáristov aj dátum premiéry. Vrátia sa aj Will Smith a Tommy Lee Jones?
Zdroj: Sony

Podľa viacerých zdrojov mala byť štvrtá časť Mužov v čiernom crossover filmom so sériou 21 Jump Street, a teda sme mali vidieť dvojicu Agent J/Agent K po boku dvojice Schmidt/Jenko, respektíve párik Smith/Jones vedľa páru Hill/Tatum. Táto možnosť však zrejme zostane len nenaplneným snom, ako fanúšikov, tak aj hercov.

Scenár pre štvrtú časť Mužov v čiernom napísala dvojica Matt Holloway a Art Marcum, scenáristi filmov, ako Iron Man či najnovšie Transformers: Posledný rytier. Presný názov snímky, meno režiséra ani herecké obsadenie ešte nepoznáme, no už vieme povedať, že nepôjde o príbeh Agentov J a K, aspoň nie v podaní Willa Smitha a Tommyho Lee Jonesa. Takisto poznáme dátum premiéry, ktorá je naplánovaná na 17. máj (květen) 2019. Tiež ste dúfali v crossover s Jump Street? Myslíte si, že fanúšikovia príjmu nový príbeh zo sveta mimozemšťanov a čiernych oblekov aj bez pôvodnej dvojice?   

Štvrté pokračovanie Mužov v čiernom pozná scenáristov aj dátum premiéry. Vrátia sa aj Will Smith a Tommy Lee Jones?
Zdroj: Sony
Domov
Zdieľať
Diskusia