Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 10:29
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Talianka nevedela nájsť toho pravého, tak sa vzala sama so sebou. Krásna nevesta tvrdí, že aj tak máme všetci najradšej len seba

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Laura Mesi vie, že ju muž šťastnou nikdy nespraví.

"Moje šťastie nezávisí na mužovi." Talianska žena preťala titulky svetových médií po tom, čo si zorganizovala vlastnú svadbu s družičkami, sedemdesiatimi hosťami, bielymi svadobnými šatami a trojspochodovou tortou. Laura Mesi si však nevzala žiadneho princa na bielom koni, no ani princeznú. Fitnes inštruktorka a vlogerka z malého mesta Lissone neďaleko Milána je totiž prvou ženou, ktorá si vzala samú seba. 40-ročná pani síce priznáva, že čo sa týka zákonov, ďaleko by sa nedostala, no ona je spokojná. Nápad sólosvadby dostala pred dvomi rokmi, keď ukončila dvanásťročný vzťah.


Rodine a priateľom vtedy povedala, že ak si do štyridsiatky nenájde spriaznenú dušu, vydá sa sama za seba. To sa jej nepodarilo, no aj napriek tomu tvrdí, že každá princezná môže žiť vlastný rozprávkový príbeh aj bez očarujúceho princa. Ak si deň po svadbe nájde muža, do ktorého sa zamiluje, strávi s ním život, no tvrdí, že jej šťastie už nebude závisieť na ňom. Na svoju svadbu minula asi 10 000 eur, no tvrdí, že sa jej všetko vrátilo skrz svadobné dary.

Domov
Zdieľať
Diskusia