Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 17:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nástupca GTA V od Rockstaru sa odohráva na divokom západe. Sledujte skvelý akčný trailer pre Red Dead Redemption 2

TECH
Uložiť Uložené

Rockstar Games konečne odhalilo svoju hru v celej kráse.

Minulý týždeň oznámila spoločnosť Rockstar Games, že tento štvrtok ukáže niečo nové z ich očakávaného titulu Red Dead Redemption 2. Minimálne sme sa mali dozvedieť nejaké informácie, a tak len pred malou chvíľou došlo k uvoľneniu prvého poriadne traileru. Okrem toho, čo vieme vyčítať zo záberov nižšie máme potvrdené aj to, za koho budeme hrať. Žiadny Marstonov syn to nebude. Pôjde o Arthura Morgana, ktorý bude s gangom Van der Linde kradnúť a pustošiť divoký západ. Dutch Van der Linde však vystupoval v prvom diele, kde aj zomrel, takže je stále možné, že sa dočkáme aj prítomnosti Johna Marstona. Red Dead Redemption 2 sa totiž odohráva ešte pred udalosťami jednotky.

Nedočkali sme sa ani konkrétneho dátumu vydania, no vzhľadom na históriu Rockstar si dovolíme tvrdiť, že ak sa nedočkáme žiadnych ďalších odkladov, Red Dead Redemption 2 vyjde na konzoly z rodiny Xbox One a PS4 už v máji 2018. Pre viac informácií o hre a o tom, kto na nej pracuje, kliknite na tento článok. Nižšie sa už môžete pozrieť na podarený trailer, ktorý odhaľuje viacero hrateľnostných možností a taktiež niečo z príbehu a jeho postáv. 

Domov
Zdieľať
Diskusia