Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 16:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Jon Snow a Ygritte sa zasnúbili. Kit Harington požiadal červenovlásku z Game of Thrones o ruku

ZAUJÍMAVOSTI GAME OF THRONES JON SNOW
Uložiť Uložené

O skvelej udalosti sa dokonca pochválili v novinách.

Kit Harington a Rose Leslie, teda legendárni Jon Snow a Ygritte z Game of Thrones, konečne objasnili všetky dohady o ich vzťahu, svadbe, zásnubách a podobných teóriách. A spravili to poriadne štýlovo, aj keď staromódne. Svoje zásnuby oznámili klasickým oznamom na zadných stranách lokálnych novín. Aj keď majú Times of London výrazne väčší dosah ako regionálne slovenské plátky, tradície sa stále držia a práve vďaka nim sa o blížiacej sa svadbe Kita a Rose dozvedel celý svet.

O spoločnom živote Rose Leslie a Kita Haringtona sa vedú diskusie už od roku 2012, kedy boli spoločne odfotení na verejnosti. Štyri roky sa však nič nedialo a spolu sa na verejnosti zjavili až v roku 2016. Podrobnosti svojho vzťahu sa však snažili držať v tajnosti, teraz však veľký posun oznámili skrz miestne noviny priamo celému Londýnu.

"Pán K. C. Harington a slečna R. E. Leslie. Oznámené bolo zasnúbenie medzi Kitom, synom Davida a Deborah Harringtonových z Worchestershire a Rose, strednej dcéry Sebastiana a Candy Leslieových z Aberdeenshire."

Domov
Zdieľať
Diskusia