Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. septembra 2017, 6:15
Čas čítania 0:00
Marek R.

Javier Pena z Narcos tvrdí, že nakrúcanie seriálu nemôže pokračovať, pokiaľ nebude poskytnutá bezpečnosť hercom a štábu

FILMY A SERIÁLY NARCOS
Uložiť Uložené

Po smrti skúseného vyhľadávača lokalít na území Mexika nie je Pedrovi Pascalovi všetko jedno.

Seriál Narcos sa vďaka svojim trom sériám o drogových vojnách v Južnej, Strednej aj Severnej Amerike stal kultovým a aj keď v poslednej sérii Pablo Escobar už viac nefiguruje, fanúšikovia si užili aj príbehy o jeho nasledovníkoch z Cali kartelu.

Ak už máte tretiu sériu úspešne za sebou, tak viete, že v tej nasledujúcej sa vyberieme do Mexika, a preto bol vyslaný do tejto krajiny skúsený vyhľadávač lokalít, aby našiel miesta, kde sa bude natáčať. Žiaľ, ako ste mohli čítať napríklad aj u nás, Carlos už nie je medzi nami, keď ho našli rozstrieľaného pri hraniciach mexického štátu Hidalgo, kde je miera vrážd jedna z najvyšších v celej krajine.


Táto správa vtedy určite zasiahla nejedného člena tímu točiaceho sa okolo seriálu a jedna z jeho najväčších hviezd dokonca hovorí o prerušení nakrúcania. Pedro Pascal, ktorý stvárňuje agenta Penu, sa totiž pre portál TMZ vyjadril, že Narcos jednoducho nemôže pokračovať, ak nebude poskytnutá maximálna ochrana či už hercom, alebo aj ostatným členom tímu.

Odporúčané
Brat Pabla Escobara pracuje na lieku proti AIDS, založil kryptomenu a pohŕda Donaldom Trumpom Brat Pabla Escobara pracuje na lieku proti AIDS, založil kryptomenu a pohŕda Donaldom Trumpom 8. júna 2019, 8:44

A treba povedať, že má pravdu. Narcos si síce neskutočne užívame, keďže ide o jeden z najlepších seriálov za posledné roky, no stále ide "len" o televíznu šou, ktorá určite nie je prednejšia ako ľudské zdravie či dokonca život. Verme však, že napokon budú spokojné obe strany, veď nakrúcanie môže napríklad prebiehať aj inde (ako napríklad Sicario v americkom štáte New Mexico).

Domov
Zdieľať
Diskusia