Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 5:54
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Prvé fotky z natáčania mafiánskej krimi The Irishman na čele s Martinom Scorsesem, Robertom De Nirom, Joeom Pescim a Al Pacinom

FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Goodfellas reunion.

Znie to takmer až príliš dobre na to, aby to bola pravda. Avšak, natáčanie kriminálnej drámy od režiséra Martina Scorseseho v hlavnej úlohe Robert De Niro, Joe Pesci a Al Pacino je skutočne v plnom prúde. Nejaký čas sa už totiž zdalo, že film The Irishman sa nikdy nedá dohromady. Najskôr išlo o budget, ktorý sa má výrazne nafúknuť kvôli digitálnemu omladzovaniu hercov. Vďaka nemu sa vrátia o pár desaťročí naspäť v čase. Potom išlo o samotného Joea Pesciho, ktorý zväčša ukončil svoju hereckú kariéru a v júni minulého roka stále odpovedal na Scorseseho ponuku so slovami „go f*ck yourself." Potreboval trochu presvedčiť, aby sa vrátil a natočil Irishmana. Podľa špekulácii išlo až o 50 ponúk. Nakoniec súhlasil a samotné natáčanie práve prebieha v New Yorku. 

Podľa knihy Charlesa Brandta "I Heard You Paint Houses," The Irishman zaznamenáva kariéru Franka “The Irishman” Sheerana, mafiánskeho nájomného vraha, ktorý má údajne prsty v smrti Jimmyho Hoffu. Film našiel svoj domov na Netflixe a premiéra sa predpokladá na rok 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia