Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 22:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Každé telo je krásne. Plus-size modelka napodobnila fotografiu Kim Kardashian a okamžite získala podporu tisícok žien aj mužov

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Iba 21-ročná Diana je mimoriadne odvážna a nebojácna.

Diana Sirokai sa za svoje oblejšie krivky nemá prečo hanbiť a vlastné telo rada vystavuje na obdiv, pretože sa živí aj ako modelka. Nečakane sa jej v posledných dňoch podarilo dostať do svetových médií vďaka obyčajnej fotografii, na ktorej napodobnila známu momentku zo série fotografií Kim Kardashian. Fotografie v takmer identickej póze umiestnila vedľa seba a zavesila na svoj Instagram, kde ju o pár desiatok hodín čakalo už 30-tisíc lajkov a tisíce komentárov vyjadrujúcich jej podporu a sympatie.

Diana má len 21 rokov, ale vďaka svojej cieľavedomosti už trávi čas pred objektívmi fotoaparátom a svojím pokusom o napodobnenie Kim chcela poukázať na to, že ženy vedia byť krásne v každých tvaroch a krivkách, záleží len na jednotlivom uhle pohľadu. Fanúšikovia jej vyjadrovali podporu za to, aká je prirodzená a úprimná, ale aj za to, že sa vôbec odvážila pridať podobnú fotografiu, pretože mnohé ženy by to na jej mieste urobiť nedokázali. Jeden z komentujúcich celú debatu zhodnotil tak, že nech už je čokoľvek pravé alebo falošné, veľké či tenké, je to všetko krásne a hodné lásky, kým si dobrým človekom.   

WE ARE BOTH WOMEN with DIFFERENT BODIES ❤ #Slay

Příspěvek sdílený D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai),



My "Flaws" are my power. @photo_karizza

Příspěvek sdílený D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai),



Příspěvek sdílený D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai),


Domov
Zdieľať
Diskusia