Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 15:40
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Deathstroke sa vracia do Star City v novom traileri pre 6. sériu Arrowa. Bude nakoniec Oliverovi pomáhať?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oliver Queen opäť zachraňuje svoje mesto.

Po Flashovi nám stanica CW odvysielala nový trailer zo stajne DC Comics na 6. sériu Arrowa. Oliver Queen sa už po šiestykrát vracia, aby zachránil Star City. Naposledy sme ho videli na člne so synom v náruči pozorujúc vybuchujúci ostrov Lian Yu, na ktorom sa nachádzali jeho priatelia.

V seriáli uvidíme starých známych na čele s hlavnou hviezdou Stephenom Amellom, ktorý hrá Arrowa. Ako ďalší sa vráti David Ramsey ako Digle, Willa Holland ako Thea Queen, John Barrowman ako Malcolm Merlyn, Emily Bett Rickards ako Felicity Smoak, Juliana Harkavy ako Dinah Drake a Paul Blackthorne ako Quentin Lance. Výbornou správou je, že sa vráti Manu Bennett ako Slade Wilson (Deathstroke), ktorému sa v seríali objaví aj syn a toho si zahrá Liam Hall. Ako nováčika v seriáli uvidíme Michaela Emersona, ktorého postava je zatiaľ neznáma, ale Kirk Acevedo si zahrá postavu zvanú Richard Dragon. Práve jeho postava, ktorá je z komiksov známa svojimi znalosťami Kung Fu by mala robiť najväčšie problémy zelenému lukostrelcovi. Seriál v USA mení svoj vysielaci čas zo stredy na štvrtok a prvá časť ma premiéru naplánovanú na 12. október (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia