Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Benny aj Speezy hľadajú vyvolenú na celý život. Aj lámači ženských sŕdc sa už chcú usadiť

HUDBA BEN CRISTOVAO MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Nečakane sme sa dočkali spolupráce dvoch veľkých mien slovenskej a českej hudobnej scény.

Festivalová sezóna je definitívne preč a prichádza obdobie, kedy bude česká aj slovenská hudobná scéna opäť o niečo aktívnejšia aj v oblasti vydávania nových skladieb. Aj keď je treba uznať, že v porovnaní s obdobím pred niekoľkými rokmi už naši raperi nemajú vo zvyku poľavovať prakticky vôbec a aj v lete nám servíruju aspoň tematické skladby. Práve táto skutočnosť platí aj pri dnešných dvoch hlavých aktéroch - Majkovi Spiritovi a Benovi Cristovao, ktorí spojili sily a výsledkom je skladba s názvom Výhled. Asi nebude prekvapením, že sa novinka točí okolo žien, no chalani sa odhodlali k veľkým priznaniam. 

Aj keď sú známi ako lámači ženských sŕdc a je o nich známe, že stále nemajú dlhodobý vzťah, v novej spoločnej veci obaja vyznávajú svoje pocity a hovoria o tom, ako by sa radi usadili. Nájsť však v ich pozícii tú pravú pravdepodobne vôbec nie je jednoduché. Skladba hneď dostáva aj tanečný vizuál, kde sa objavuje aj sám Benny a čo sa týka hudobnej produkcie, tú doplnili dvorní Glowsticks z Kanady. 

Domov
Zdieľať
Diskusia