Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2017, 18:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Thor: Ragnarok potvrdzuje svoju štýlovosť a farebnosť sériou nádherných plagátov. Bude tretí Thor zároveň aj tým najlepším?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tretí Thor sa necelé dva mesiace pred príchodom do kín pripomína celkom novými plagátmi, na ktorých sa nachádzajú všetky dôležité postavy.

Do premiéry očakávanej komiksovky s názvom Thor: Ragnarok ostávajú v tejto chvíli ešte necelé dva mesiace, je teda viac ako pravdepodobné, že sa záverečná marketingová kampaň už onedlho rozbehne na plný plyn a pokúsi sa nás nahnať do kina v čo najväčšom počte. Kým sa tak ale stane, môžeme si vychutnať naozaj štýlovú osmičku celkom nových plagátov, ktoré opäť raz potvrdzujú skutočnosť, že sa okrem akcie a zábavy dočkáme aj poriadnej porcie lákavého farebného vizuálu. Snímka vtrhne na naše strieborné plátna 2. novembra/listopad (v Čechách už 26. októbra/října) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Tešíte sa na tretieho Thora?

Domov
Zdieľať
Diskusia