Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2017, 11:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Azurit Kingdom oslavuje desať rokov existencie obrovskou AK X Tour s jedinečnou show. Prinášame ti zoznam zastávok aj dôležité informácie

REFRESHER
Uložiť Uložené

Chceli by ste počuť legendárne hity z Pouliční Ekonomické 1, 2, z alba Pastor nebo z AK Mixtape? Teraz budete mať jedinečnú príležitosť.

Na českej rapovej scéne je label Azurit Kingdom dlhodobo obrovským pojmom. Súčasní rapoví členovia Sergei Barracuda a Pastor sa s pribúdajúcimi albumami dostávajú do povedomia čoraz väčšieho publika, čím si zároveň upevňujú svoje miesto na scéne. Len málokto vie, že tento ostravský hudobný projekt oslavuje v tomto roku už svoje desiate narodeniny, no a pri tejto príležitosti sa chalani rozhodli zorganizovať jedinečnú tour, na ktorej ukážu svoje schopnosti a tiež poďakujú fanúšikom za priazeň. Tešiť sa môžete na nadupané živé vystúpenia, počas ktorých zaznejú všetky hity od roku 2010 až po súčasnosť.

Naplánovaných je 10 zastávok a ide o tour, ktorá je kompletne v réžií Azurit Kingdom a už nikdy sa nebude opakovať. Pochopiteľne ide o veľmi náročný koncept, na ktorom sa intenzívne pracuje celé leto. Na AK X Tour vás čakajú 90 minútové vystúpenia, počas ktorých zaznie viac ako 30 skladieb. Na svoje si teda prídu tí, ktorí sledujú raperov dlhodobo, no tiež tí, ktorí ich objavili len nedávno. 

Azurit Kingdom oslavuje desať rokov existencie obrovskou AK X Tour s jedinečnou show. Prinášame ti zoznam zastávok aj dôležité informácie

Kvôli komfortu návštevníkov môžete očakávať v každom meste vlastný, na mieru postavený zvuk, svetlá a samozrejme aj stage dizajn. Už tradične bude vo väčšine miest k dispozícii aj VIP zóna, kde bude možnosť stretnúť interpretov z AK a ďalšie klasické výhody. Čo sa týka lístkov, tie budú už čoskoro k dispozícii v sieti Ticketportal, no do predpredaja pôjdu kompletne všetky, a tak odporúčame zaobstarať si ten svoj čo najskôr, keďže je skoro isté, že na mieste už nebudú. Kapacita vo väčšine miest bude obmedzená a upravená tak, aby si každý fanúšik mohol plnohodnotne užiť koncert. K celej tour pripravujú chalani aj špeciálnu limitovanú edíciu merchu, o ktorej vás budeme určite včas informovať. 

Termíny AK X Tour:

20.10. Kroměříž - Slady 
21.10. Bratislava - Nu Spirit
27.10. Litoměřice - Cloud
3.11. České Budějovice - K2
10.11. Pardubice - Hobe
11.11. Olomouc - Sklub
17.11. Praha - Uhelna
24.11. Plzeň - Buena Vista
25.11. Brno - Fléda
1.12. Ostrava - Marley

Azurit Kingdom oslavuje desať rokov existencie obrovskou AK X Tour s jedinečnou show. Prinášame ti zoznam zastávok aj dôležité informácie
Domov
Zdieľať
Diskusia