Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2017, 17:40
Čas čítania 0:00
refresher team Barbora Bakošová

Vyskúšali sme simulátor voľného pádu. Aký zážitok ponúka jediný veterný tunel na Slovensku?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na tandemový zoskok nemáš odvahu, no chcel by si zažiť pocit voľného pádu? Toto je niečo pre teba.

Liptov nepochybne patrí medzi tie najpopulárnejšie turistické destinácie v našich končinách. Veľa z vás už určite navštívilo alebo minimálne počulo o známom aquaparku Tatralandia, ktorý ročne priláka tisíce návštevníkov. No vedel si, že hneď vedľa neho sa nachádza atrakcia, ktorá na Slovensku nemá obdoby?

Reč je Hurricane Factory, teda simulátore voľného pádu. Návštevníci si môžu zalietať v aerodynamickom tuneli a zažiť tak pocit letu a voľného pádu bez toho, aby s tým už mali skúsenosti. Veterný prúd v tuneli dosahuje rýchlosť okolo 270 km/h, čo je rýchlosť zodpovedajúca sile hurikánu.

Naša moderátorka Barborka neodolala a lietanie v Hurricane Factory si vyskúšala. Ako to dopadlo, si môžeš pozrieť vo videu nižšie. Všetky informácie o tomto jedinečnom zážitku si môžeš prezrieť na oficiálnej webstránke

Domov
Zdieľať
Diskusia