Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2017, 2:59
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Elliotov život bude znova visieť na vlásku, zatiaľ čo do USA prichádza demokracia a Mr. Robot preberá velenie. Užite si mysteriózny trailer

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

3. séria skvelého seriálu Mr. Robot začína už o pár mesiacov a my tu k nej máme už aj prvý trailer.

Pred pár dňami sme vám priniesli nové správy ohľadom tretej série Mr. Robot a dnes tu máme rovno nadupaný trailer. Opäť sa nesie v čudesnom tóne, ktorý na celom projekte tak veľmi milujeme a vyzerá to tak, že nebudú chýbať ani dôležité rozuzlenia zamotaného príbehu. Tešíte sa na to, čo si pre nás šialený Sam Esmail pripravil tentokrát? V novej desiatke epizód opäť nebude chýbať Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday a Grace Gummer a pridá sa k ním minimálne jedna nová tvár, Bobby Cannavale (Boardwalk Empire, Ant-Man).  Premiéra je naplánovaná na 11. októbra. Pre viac informácií klikajte na naše Mr. Robot vlákno a nezabudnite nám povedať, čo si o nových záberoch myslite.

Domov
Zdieľať
Diskusia