Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2017, 23:51
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Najvzácnejšie Lamborghini súčasnosti má svojho ďalšieho majiteľa. S Centenariom za vyše 2 milióny € sa statočne vyhral

TECH
Uložiť Uložené

Holandský majiteľ vsadil na vyzývavejšie farebné zladenie.

Ak nejaká automobilka vyrobí len 20 kusov zo svojho modelu, nehovoriac ak ide o striktne limitovaný a zároveň exkluzívny model značky Lamborghini, je jasné, že každý z doručených exemplárov bude veľmi jedinečný. Inak tomu nie je ani v prípade v súčasnosti najraritnejšieho a najvzácnejšieho Lamba na trhu, keďže súčasnú pýchu talianskej značky - Centenario LP770-4, si každý zo zákazníkov vie všakovako nakonfigurovať. Doteraz sme boli svedkami hlavne kúskov, ktoré boli doručené v Amerike, v súčasnosti však pomaly, ale isto prichádza čas aj na starý kontinent.

Na internete sa totiž v uplynulých hodinách ukázali autentické fotografie jedného z prvých exemplárov v Európe, ktorý bol majiteľovi odovzdaný v Holandsku. Dané Centenario zaujme už na prvý pohľad, za čo vďačíme naozaj netypickému farebnému zladeniu. Pravdepodobne sa nepozeráme na práve najpôvabnejšiu konfiguráciu, akú sme doposiaľ mohli vidieť, rozhodne však nemožno hovoriť o nezaujímavom počine. To, či sa estetický návrh už i tak vskutku vyzývavého exteriéru majiteľovi podaril alebo nie, necháme na vás, v každom prípade, najdôležitejšie je, že sa páči samotnému vlastníkovi. Ostatne, ten za toto dielo vysolil presne 2 226 915 €, takže pravdepodobne si jeho špecifikáciu nenechal na poslednú chvíľu. Dodajme, že pod kapotou sa nachádza 6-litrový dvanásťvalec s výkonom 566 kW / 770 koní, pričom poháňané sú všetky štyri kolesá.

Domov
Zdieľať
Diskusia