Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 13:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Šéf zaplatil dovolenku všetkým 42 zamestnancom svojej firmy. Na večeru ich pozval aj do reštaurácie s hviezdou od Michelinu

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Mať štedrého šéfa sa oplatí.

Väčšina ľudí so svojím šéfom komunikuje len preto, že im to prikazujú pracovné povinnosti a najradšej by od neho vždy utiekli najďalej, ako sa len dá. Neplatí to pre zamestnancov britskej cestovnej kancelárie Red 7, ktorá v súčasnosti zamestnáva 42 ľudí a jej šéf si uvedomuje, že skvelý pracovný kolektív treba upevňovať. Pri príležitosti osláv 20. narodenín celej spoločnosti sa preto buchol po vrecku a všetkým zamestnancom zaplatil dovolenku v španielskom meste Marbella. Vtip spočíval v tom, že šéf Ian Lucas zakladal svoju cestovnú kanceláriu s myšlienkou organizovania luxusných a prémiových zájazdov, ktoré človek nebude mať šancu zažiť len tak kdekoľvek, a preto musel myšlienku aplikovať aj na svojich pracovníkov.

Red 7 sa často zaoberá zahraničnými rozlúčkami so slobodou, a tak Ian zamestnancom zaplatil all-inclusive výlet, na ktorom nebolo potrebné minúť ani jedinú libru z vlastných peňazí. Všetkých dokonca pozval aj na večeru do reštaurácie ovenčenej hviezdou od Michelinu, čo nebol najlacnejší špás, ale jemu to vôbec nevadilo. Cieľom spoločného výletu bolo vytvorenie nových zážitkov, na ktoré budú môcť v kanceláriách spomínať ešte niekoľko rokov a Ian už dnes plánuje výlet pri príležitosti 30. narodenín spoločnosti. Chcel by sa pozrieť do amerického Las Vegas a ako naznačuje samotný názov spoločnosti, svoje peniaze staviť na červenú sedmičku.

Odporúčané
Pripravte sa včas: Zmeny, ktoré by vám mohli dovolenku v Chorvátsku znepríjemniť Pripravte sa včas: Zmeny, ktoré by vám mohli dovolenku v Chorvátsku znepríjemniť 1. marca 2024, 16:21



Domov
Zdieľať
Diskusia