Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2017, 17:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Assassin’s Creed dostane animovaný seriál! Pripraví ho tvorca skvelo vyzerajúcej krvavej Castlevanie od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo o pripravovanom projekte hovoria prvé dostupné informácie?

Séria Assassin’s Creed profituje aj naďalej. Stereotypná akcia, ktorá už dlhoročne neoplýva kvalitným príbehom, strhujúcim gameplayom či sympatickými postavami dokáže z nejakého dôvodu stále ťahať z ľudí peniaze a v Ubisofte sú si toho dobre vedomí. Dali si síce rok pauzu, aby mali viac času na prácu pre Origins (vôbec to ale nevyzerá, že mali o rok navyše), minulý rok to však fanúšikom aspoň vynahradili celkom sympatickým filmovým spracovaním s Michaelom Fassbenderom. Zdá sa, že budúci rok pritom dostaneme aj animovaný seriál.

Pripraviť ho má Adi Shankar (pre Netflix produkoval zaujímavo vyzerajúcu Castlevaniu, pracoval aj na Judge Dredd, Punisher: Dirty Laundry, Killing Them Softly, The Grey, Lone Survivor). Minulý rok kolovali zvesty o tom, že Ubisoft rokuje s Netflixom o seriáli podľa jednej z ich hier, no a keďže tu máme túto správu a fakt, že Castlevaniu taktiež zastrešil Netflix, predbežne môžeme rátať s tým, že Zaklínač nebude jediným seriálom podľa videohernej predlohy, ktorý sa na streamovacom gigantovi objaví. Čo na tieto novinky vravíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia