Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 2:52
Čas čítania 0:00
Marek R.

Pre úspech všetko. Porto obvinilo Benficu Lisabon, že ku svojim víťazstvám využíva služby čarodejníka

ZAUJÍMAVOSTI FUTBAL
Uložiť Uložené

Nielen obvinenie z korupcie, ale aj z platenia si mágie.

Vo futbale sa točí čoraz viac peňazí, kluby sú pre tituly schopné minúť každý rok desiatky miliónov eur na nové posily a pre výhru urobia naozaj všetko. Niektoré tímy však posúvajú v tomto smere úroveň a k úspechu využívajú metódy, ktoré by sme v 21. storočí nečakali.

Ak sledujete novinky zo sveta futbalu, pravdepodobne ste pred pár mesiacmi zaregistrovali incident z Afriky, po ktorom sa začalo o kúzlach, mágii či rôznych rituáloch hovoriť. Počuť však o takomto momente v Európe, a to rovno u jedného z najlepších klubov starého kontinentu, je predsa len iná káva. Rivalita medzi portugalskou veľkou trojkou - Sportingom, Benficou a Portom je poriadne veľká a práve posledný menovaný tím prišiel s absurdným, no o to väčším obvinením. Tvrdia, že sa dostali k mailom, ktoré potvrdzujú využitie čarodejníka Benficou Lisabon. Ako iste viete, Benfica vyhrala ligový titul a mali im ževraj k tomu pomôcť kúzla či prekliatia súpera. Hovorí sa o sume 70 000 eur za sezónu, no ak by predsa len v tom mal nejaký čarodejník prsty, táto investícia sa oplatila. Z mailov vyplýva, že predstavitelia klubu kontaktovali svoju osobu napríklad aj pred zápasom Ligy majstrov proti Dortmundu, ktorý prehrali vysoko 4:0. Dr Nhaga však vtedy odpísal, že nedostal veľa času na prípravu svojich kúziel. Aspoň však vyhrali domácu ligu a uvidíme, či si objednajú jeho služby aj v ďalšej sezóne.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30


Domov
Zdieľať
Diskusia