Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 2:16
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najstaršia z nich má 63 rokov, no svet očarili ich úžasným výzorom. Dievčatá z Taiwanu tvoria snáď najmladšie vyzerajúcu rodinu vôbec

ZAUJÍMAVOSTI KRÁSA TAIWAN
Uložiť Uložené

Lure, Sharon, Fayfay a ich matka sú od študentiek na nerozoznanie.

Taiwanskú rodinu najprv preslávila 41-ročná dizajnérka interiérov a módna blogerka Lure Hsu. Svet očarila jej mladistvým výzorom a ľudia jednoducho nechceli chápať, ako je takýto výzor v takom veku možný. Potom však vyšlo najavo, že Lure Hsu nie je jediná v rodine s podobne mladým výzorom. Má totiž aj dve sestry, 36-ročnú Sharon a 40-ročnú Fayfay a všetky tri pôsobia ako mladé študentky. Čo je však najzarážajúcejšie, ich 63-ročná matka je od nich na nerozoznanie. Bývalá tanečníčka pôsobí rovnako energicky, krásne a mlado ako jej tri dcéry a tvrdí, že aj jej rodičia boli takí. Vraj jediné, čo robí odlišne od ostatných ľudí, je pitie veľmi veľkého množstva vody a jedenia veľa zeleniny. Radí tiež vyživovať svoju pleť, no sama dodáva, že každému sa to pravdepodobne nepodarí. Voda hrá hlavnú rolu v živote aj troch sestier, takmer každá z nich ráno na lačno vypije asi pol litra. Či však za toto všetko môže priezračná tekutina, sa asi nedozvieme.

 

#ootd #kid #moussyhk #MOUSSY #timberland

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐許路兒⭐ (@lurehsu),

 

外面風好大頭髮要被吸走了 #lurehsu #許路兒 #moussyhk #MOUSSY #hollister

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐許路兒⭐ (@lurehsu),

 

Did someone say midterm? Thinking about transferring to an art school #stressmode #icreamyouscream #ftwotw

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Hsu (@sharon.hsu),

Domov
Zdieľať
Diskusia