Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2017, 12:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Záporákom vo Venomovi s Tomom Hardym bude krvilačný Carnage. Aké ďalšie postavy zo Spider-Manovho sveta chcú v Sony priviesť k životu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že komiksovky od Sony a Disney budú zdieľať filmové univerzum. Spoločným menovateľom by pritom mal byť samotný Spidey.

Po tom, čo sa producentka Amy Pascal v jednom z nedávnych rozhovorov prekecla a potvrdila zapojenie postáv zo Spideyho univerza do MCU, bolo nám jasné, že sa skôr či neskôr dočkáme nejakých informácií, ktoré by do celého prípadu vniesli o čosi viac svetla. A skutočne sa tak aj stalo. Známy server The Hollywood Reporter totiž prišiel s novými informáciami, ktoré dozaista potešia všetkých fanúšikov Spider-Mana a jeho sveta.

V prvom rade ide o chystaného Venoma s Tomom Hardym v hlavnej úlohe. Ten sa začne natáčať už túto jeseň, no a podľa spomínaného zdroja sa v ňom ako hlavný záporák predstaví obľúbený Carnage. Pokiaľ vám náhodou jeho meno nič nehovorí, tak vedzte, že Carnage je mimozemským parazitom a v komiksoch sa spojil so šialeným vrahom Cletusom Kasadym. Avšak, on na rozdiel od Venoma vytvoril so svojím hostiteľom dokonalú harmóniu, čo malo za následok brutálne vražedné besnenie. Právom teda patrí k tým najkrvilačnejším Spider-Manovým protivníkom.

Záporákom vo Venomovi s Tomom Hardym bude krvilačný Carnage. Aké ďalšie postavy zo Spider-Manovho sveta chcú v Sony priviesť k životu?
Zdroj: Marvel Comics

The Hollywood Reporter ďalej hovorí, že v Sony okrem Venoma a ženskej tímovky Silver & Black údajne plánujú natočenie ďalších samostatných filmov, a to konkrétne so záporákmi Kravenom a Mysteriom. Kraven the Hunter, úradným menom Sergei Kravinoff, je v komiksoch skvelým lovcom a dokáže loviť divoké šelmy ako pomocou zbraní, tak aj holými rukami. A k tomuto účelu používa sérum na zvýšenie jeho sily. Je posadnutý Spider-Manom a túži ho uloviť.

Quentin Beck chcel byť slávny vždy. Na filmový priemysel talent nemal, a tak sa rozhodol, že bude kaskadérom. Aby sa zviditeľnil, vytvoril si alter ego menom Mysterio a rozhodol sa Spideyho poraziť. Nemá síce žiadnu nadľudskú silu, veľmi dobre sa však vyzná v ilúziách, hypnóze a zvláštnych efektoch, ktoré používa ako zbraň. Na ochranu proti vlastným omamným látkam nosí ochrannú prilbu pripomínajúcu sklenené akvárium, čo sa v komiksoch nezaobišlo bez vtipov zo strany Spider-Mana.

Záporákom vo Venomovi s Tomom Hardym bude krvilačný Carnage. Aké ďalšie postavy zo Spider-Manovho sveta chcú v Sony priviesť k životu?
Zdroj: Marvel Comics

Ak snímky Venom a Silver & Black dokážu divákov dostatočne zaujať, bude to pre trápiace sa Sony len a len plusom. Navyše, ich novo budované komiksové univerzum by rozšírili ešte spin-offy s Kravenom, Mysteriom či ďalšími zaujímavými postavami zo stránok komiksov. No a potom tu máme ešte samotného hrdinu Spider-Mana v podaní Toma Hollanda, ktorý by mal predstavovať akýsi most medzi Sony a Disney (MCU). A hoci je momentálne zmluvne viazaný iba s Avengers a Spideyho trilógiou, je veľká šanca, že by sa mohol objaviť aj v niektorej zo snímok vyššie. Nuž, stále vo vzduchu visí množstvo nezodpovedaných otázok, no zdá sa, že v Sony na to idú naozaj pozvoľna, čo zatiaľ rozhodne nie je na škodu. Čo si myslíte vy? Má podľa vás toto rozšírené univerzum okolo Spideyho nádej na úspech?

Domov
Zdieľať
Diskusia