Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 5:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Veľkolepé sci-fi Valerian od Luca Bessona prichádza so skvelým videom zo zákulisia natáčania, ktoré vás ohúri po každej jednej stránke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ambiciózna snímka Valerian and the City of a Thousand Planets rozhodne bude mať čo ponúknuť. Presvedčiť sa o tom môžete v najnovšom videu.

Ostáva posledný mesiac! Už 20. júla (červenca) 2017 sa ako v Česku, tak aj na Slovensku, dočkáme dlho očakávanej premiéry snímky Valerian and the City of a Thousand Planets, ktorá vďaka režisérovi Lucovi Bessonovi (The Fifth Element, Léon) odhalí celkom nový a na striebornom plátne doposiaľ neprebádaný vesmír plný nekonečného množstva všakovakých rás a technických vymožeností.

A práve spomínaný francúzsky filmár sa nás dnes v nižšie priloženom videu pokúša presvedčiť, aby sme si túto sci-fi záležitosť prišli vychutnať do najbližšieho kina. Neohovorí v ňom totiž iba o príbehu či hlavných postavách, ale spomína aj na dobu, kedy sa po prvýkrát dostal k samotnému komiksu a čo si o ňom vlastne myslí. Samozrejme, ukážka tiež ponúka pohľad na výrobu niekoľkých scén, fyzickú prípravu hercov pred natáčaním aj na hromadu doteraz nevidených záberov priamo z filmu. My v závere už iba dodáme, že ak sa chcete o snímke dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia