Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 19:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nolanov Dunkirk posiela pozdravy vojakom čakajúcim na smrť zo vzduchu, od vody aj od súše

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak to vyzerá, že o necelý mesiac pocítime na vlastnej koži mimoriadne silný, filmový zážitok.

Zaplavená loď, dramatické, pozemné boje a zostrelenie lietadla. Trikrát pätnásť sekúnd nám stačilo na to, aby sme sa zas o nejaký ten kúsok viac tešili na 20. júla (červenec) 2017, kedy má do našich kín doraziť Dunkirk. Briti a spojenci v množstve stovák tisícov vojakov sú obklopení nepriateľskými vojskami. Ako sa protivník približuje, sťahujú sa stále ďalej k pláži s morom za chrbtom. Situácia je skutočne vážna.

V snímke počítame s menami, ako Fionn Whitehead, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Cillian Murphy, Aneurin Barnard, James D’Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney či Harry Styles. O očakávanom filme už bolo do dnešných dní povedané skutočné mnohé, ale pokiaľ ste na tom s informáciami biedne, viac sa dočítate z predošlých článkov na našom webe. Poďme sa už ale spoločne pozrieť na tri nové, fantastické upútavky.


Domov
Zdieľať
Diskusia