Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 0:03
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Najvzácnejšie prevedenie tenisiek Yeezy Boost 350 V2 by malo koncom mesiaca vyjsť po druhýkrát

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak že tím okolo Kanyeho Westa sa snaží sabotovať snahy resellerov.

Model Yeezy Boost 350 V2 "Zebra" vyšiel do predaja po prvýkrát 25. februára tohoto roku s cenovkou 220 €, avšak vo veľmi limitovanom množstve. Tenisky sa na internete začali predávať za niekoľkonásobne vyššie sumy dosahujúce i viac ako 1500 € za jediný pár a patria tak medzi najdrahšie tenisky roku 2017. Možno i preto si vyslúžili druhý termín dodatočného vydania, ktoré je vraj naplánované na 24. júna. V tento deň sa malo dostať do predaja celkom nové farebné prevedenie "Dark Green", avšak od tohoto plánu sa asi upustilo, pretože sa najnovšie pošuškáva práve o "zebrách".

Najvzácnejšie prevedenie tenisiek Yeezy Boost 350 V2 by malo koncom mesiaca vyjsť po druhýkrát
Zdroj: Flight Club

O oficiálnych informáciach ťa budeme samozrejme informovať, pretože ide zatiaľ o úplne prvý údajný restock tenisiek od Yeezy Boost V2. Sleduj takisto celkom nový model Yeezy Runner, ktorého release sa očakáva v priebehu tohto roka. Zatiaľ ti nedokážeme poskytnúť bližšie informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia